Banchiza Urbană 2018

Asociația Igloo Habitat și Arhitectură în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte a editat revista Banchiza Urbană, care a fost tipărită în perioada octombrie – noiembrie 2018. Banchiza Urbană este o revistă deschisă industriei creative autohtone, care vorbește despre oraș, oameni și idei. Salută, prezintă și susţine creativitatea și industriile creative în toate ipostazele lor; vorbește despre oamenii care animă orașul și-l fac să se configureze frumos și onest. Prin design, arhitectură, arte vizuale, fotografie, scriitură, muzică, teatru, fashion ori artă stradală, orașul este un depozitar de creativitate și un loc de experimentare. Debutând în mai 2014, Banchiza Urbană este un produs editorial de succes care, prin calitatea grafică și editorială, a generat o cerere tot mai mare din partea publicului.

Revista se adresează în principal locuitorilor orașului, persoane tinere, educate, interesate de actualitatea culturală, promotori ai unui stil de viaţă sănătos și inteligent. Din 2018 Banchiza Urbană apare trimestrial (ediţii speciale de primăvară / vară / toamnă / iarnă). Începând cu numărul 9 (primăvară 2018), Banchiza Urbană a devenit și un periodic de gust bun.

Exploratoare de gesturi și gusturi urbane, Banchiza a decis să își strângă toate istoriile (de)gustate și metabolizate într-o secţiune inedit de îngustă: igloo îngust. Gusturile orașelor și nu numai se vor concretiza într-un caleidoscop care ne face trupurile și minţile să vibreze și să găsească o dimensiune a deplinului.

Adaugă un răspuns

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!