Loading Evenimente

My life rehearsed in one leg

  • Acest eveniment a trecut.

My life rehearsed in one leg

14 decembrie, 2018

My life rehearsed in One Leg este cel mai nou film al regizorului Bogdan Mustață, produs de Axel Film Echipamente, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Intertoy Zone, în parteneriat cu CINETic București (Centrul Internațional pentru Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative) și Asociația Culturală SCRIPT.

Realizat în tehnologia S3D și având o durată de 60 de minute, filmul spune în manieră non-narativă povestea unui cuplu care a avut un accident de mașină. După mai multe luni petrecute în spitale diferite, amintirile care ar fi trebuit să îi readucă împreună par să se fi estompat în memoria amândurora.

Proiectul a fost dezvoltat pe parcursul a trei ani în diferite programe de dezvoltare precum Cross Cinema Total’s 2014 Pitch Stop, Collegium Hungaricum, Berlin și CineLink Plus Sarajevo 2014, Channel Film Lab Training – Stereo3D group 2015, Sofia Meetings Co-production Market 2016.

Finalizat în 2018, filmul a fost proiectat în România în cadrul Festivalului Internațional de Film de Dans București (6-9 septembrie 2018) și Les Films de Cannes a Bucarest  (19-28 octombrie 2018) și în Belgia în cadrul Stereopsia (5-7 decembrie 2018), eveniment internațional dedicat 3D, XR, AI.

Primăria Municipiului București prin Expo Arte organizează două proiecții ale filmului My life rehearsed in One Leg, în zilele de 14 și 18 decembrie 2018. Proiecțiile sunt urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri, cu participarea regizorului Bogdan Mustață și actorilor Bogdan Albulescu și Ela Ionescu.

Detalii

Data:
14 decembrie, 2018

Organizator

Expo Arte
Sit web:
http://www.expoarte.ro

Adaugă un răspuns

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!