Loading Evenimente

My University Way

  • Acest eveniment a trecut.

My University Way

26 martie, 2019 @ 2:00 pm - 7:30 pm

Aflat la cea de-a treia ediție, My University Way este un workshop care pornește de la un concept  Premium Edu prin care reprezentanții universităților din Europa, SUA și Canada vin în licee și își prezintă programele de studiu academice, iar pentru cei interesați să urmeze facultatea în străinătate, organizează workshop-uri și seminarii.

Ediția de anul acesta a evenimentului My University Way se concentrează pe organizarea, în data 26 martie 2019, între orele 14.00 – 19.30, la sediul Expo Arte, a unui workshop pentru tinerii pasionați de arte plastice, vizuale și de design.

În cadrul acestui eveniment, Peter Tatsis, profesor de film și fotografie la De Montfort University, UK va susține atelierul Portofoliul – cartea mea de vizită, iar Davide Piersanti, profesor de design la Istituto di Design Milano va susține workshop-ul de Design Thinking.

Cei interesați de studiul in străinătate vor putea afla direct de la consilierii educaționali Premium Edu ce presupune dosarul de aplicație și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte.  

Detalii

Data:
26 martie, 2019
Timp:
2:00 pm - 7:30 pm

Organizator

Expo Arte
Sit web:
http://www.expoarte.ro

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!