Mihaela Păun, director EXPO ARTE: „Este o binecuvântare să te pasioneze munca pe care o faci”

EXPO ARTE este un centru cultural situat în mijlocul Bucureștiului care dorește să promoveze cât mai bine artele vizuale folosind un limbaj contemporan, ușor de înțeles de către mai multe categorii de public. Modul de implementare a acestei idei este de a promova arta de calitate, schimburile culturale și prin dezvoltarea unui dialog cu publicul bucureștean, dar și cu cel european. Mihaela Păun este directoarea EXPO ARTE și suflul creativ din spatele unui imens efort de a promova o latură frumoasă, boemă a unui popor oarecum rece la artă.

„Sunt un om care face cu pasiune tot și cu credința că pot realiza orice dacă îmi pun în minte, atât timp cât vine din dorința de a construi ceva bun”, a declarat Mihaela Păun într-un interviu pentru ElitaRomaniei.ro.

Mai înainte de toate însă, Mihaela Păun încearcă să rămână om, deși mulți au încercat să o schimbe. Se declară o persoană timidă, dar în același timp o luptătoare care s-a descoperit pe sine în momentele de cumpănă ale vieții.

Îi place să facă lucruri aproape de perfecțiune, lucruri care să dureze și să-i ajute pe alții. Se află mereu în căutare de provocări deoarece se plictisește repede. I-a luat ceva timp până a realizat că dacă nu găsește noi provocări, o găsesc ele pe ea.

Citește interviul integral pe ElitaRomaniei.ro!

Adaugă un răspuns

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!