Loading Evenimente

Artists Rooms

  • Acest eveniment a trecut.

Artists Rooms

6 aprilie, 2020 - 3 august, 2020

Fundația9 în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte lansează Artists Rooms, un program de susținere a artiștilor independenți prin micro-granturi de producție și creație artistică în condiții de izolare. Acest program a fost creat în condițiile în care sectorul artistic independent din România a fost afectat puternic de pandemia COVID-19, după ce evenimentele publice au fost interzise și a fost impusă izolarea la domiciliu.

Artiști independenți sau grupuri de artiști pot înscrie oferte din orice domeniu cultural sau creativ – muzică, dans, artele spectacolului, cinema, arte vizuale și new media, jurnalism cultural, literatură sau transdisciplinar cu condiția ca oferta culturală propusă să poată fi prezentată online. Încurajăm colaborarea prin mijloacele de comunicare și de producție la distanță utilizând resursele și platformele existente online.

Un artist/un grup de artiști poate înscrie o singură ofertă culturală.

Termenul limită de depunere a proiectelor:

17 aprilie 2020, ora 12:00.

Informarea câștigătorilor:

28 aprilie 2020.

Perioada de creație:

Din momentul anunțării câștigătorilor, artiștii au la dispoziție între 14–30 zile pentru a transmite lucrarea în format final către Fundația9.

Termenul maxim de livrare a lucrării finale:

28 mai 2020.

Mai multe detalii, precum și formularul de aplicație sunt disponibile pe site-ul Fundației9. Regulamentul de participare poate fi consultat aici .

Artists Rooms este un proiect cultural inițiat de Fundația9 cu sprijinul partenerului fondator, BRD Groupe Societe Generale, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, și desfășurat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte și Anagrama.

Detalii

Începere:
6 aprilie, 2020
Se termină:
3 august, 2020

Adaugă un răspuns

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!