Loading Evenimente

One Night Gallery Love Alina Bohoru

  • Acest eveniment a trecut.

One Night Gallery Love Alina Bohoru

20 iunie, 2020 @ 10:00 am - 21 iunie, 2020 @ 11:30 pm

Pe 20 și 21 iunie, One Night Gallery și Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte vă invită la expoziția ”One Night Gallery Love Alina Bohoru”, care va remodela centrul capitalei, transformându-se într-un Tur Artistic al Orașului. Acest lucru se va întâmpla în 13 locuri, folosind doar vitrine, fațade și terase ca spații expoziționale.

Redefinirea temporară a modurilor noastre de relaționare – cu ceilalți și cu împrejurimile – aduce cu ea nevoia de adaptare la noi contexte și modalități de a ne examina obișnuințele. Aceste noi perspective ne-au făcut să reinventăm conceptul art-show-urilor noastre imersive și să conturăm cea de-a 14a ediție One Night Gallery bazându-ne pe modul în care ne reîntoarcem la viața urbană menținând, în același timp, normele de siguranță socială.

Alina este o ilustratoare pasionată, designer de personaje, animator part time și muralist ocazional. Este din Timișoara, dar lucrează și trăiește în București de câțiva ani. Pornind de la convenția ilustrației tradiționale, lucrările sale au trecut gradat înspre digital.

Sinergia dintre curiozitatea continuă a Alinei vizavi de noile medii și misiunea One Night Gallery de a aduce inovație în lumea new media art a creat o juxtapunere suprarealistă populată de personaje plăcute ochiului.

Vă invităm să le descoperiți cu ocazia unei plimbări în centrul orașului și să vizitați următoarele locații:

Artichoke Social House (instalație de transfer de stil prin intermediul AI), Athénée Palace Hilton (Magazinul Gucci – video-mapping/ doar seara), Bar A1 (Paste-up Calcan & Absolut hot spot), BCR Palatul Oscar Maugsch (Ilustrație cu filtru de AR, Reinterpretare George), Galeria 1001 Arte/Fundația Ana pentru Cultură și Artă & Berăria Zăganu (Instalație interactivă și lucrare sprijinită de glo),  FRU FRU Amzei & FRU FRU Victoriei – Personaje Work out your optimism, M60 Café, Spatiul M60 (expoziție de ilustrații și Absolut Hotspot), Modul Cărturești & Magazinul Muzica (expoziție de ilustrații), Palatul Știrbei – Grădina Eden(Instalație gonflabilă sprijinită de George. Primul Banking Inteligent)

Personajele principale sunt un duo aventuros creat în întregime de Alina în Realitate Virtuală și transpus în Realitate Augmentată de One Night Gallery.

Expoziția va prezenta lucrările Alinei în diferite spații, video-mapping, instalații interactive și un personaj supradimensionat care pune stăpânire pe fațada unei clădiri emblematice, Palatul Știrbei.

În plus, publicul va fi transformat într-o lucrare abstractă, folosind transferul de stil artistic bazat pe inteligență artificială, ce va putea fi vizionată pe pagina de Facebook. Timp de o oră, vizitatorii aflați la o parte dintre spațiile expoziționale vor fi reuniți într-o singură fereastră virtuală, devenind astfel parte din expoziție.

Această expoziție de new media art este un proiect realizat de One Night Gallery în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte și cu sprijinul partenerilor de inovație și creație: George. Primul Banking Inteligent de la BCR, glo, Absolut, Epson România, StaySharp, Music Gear și Kunst Atelier.

Parteneri Media: Radio Guerrilla, Institutul Cultural Român, DOR, IQads, The Institute, Cartierul Creativ, Modernist, Revista Biz, Agerpress, Zeppelin, Designist, Feeder.ro și BlitzTv.

One Night Gallery Love Alina Bohoru

Detalii

Începere:
20 iunie, 2020 @ 10:00 am
Se termină:
21 iunie, 2020 @ 11:30 pm

Adaugă un răspuns

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!