Loading Evenimente

Inside/Outside

Inside/Outside

19 iunie - 22 august

În contextul condițiilor actuale de distanțare socială, Galateca și Centrul Cultural Expo Arte lansează Inside/Outside, un nou proiect adaptat, care să completeze programul curatorial al galeriei. Proiectul expozițional are la bază un program curatorial special cu 5 secțiuni, pentru 5 dintre spațiile din vitrine, fiecare în colaborare cu parteneri eterogeni, ce va fi lansat vineri, 19 iunie 2020, ora 18.30, când va avea loc o conferință on-line, live pe Facebook.

În cadrul conferinței on-line, împreună cu partenerii proiectelor va fi prezentată expoziția #Contactless Art Wall, care face parte din noul proiect Inside/Outside. De asemenea, se vor acorda bursele George, primul banking inteligent, și premiile acordate de Domeniile Sâmburești.

Noul concept Inside/Outside are ca primă perioadă de expunere două luni, cu următoarele secțiuni:

  1. Arta video – #contactless art wall – în parteneriat cu George, primul banking inteligent
  2. Instalație – Măiastra – concept creat de arhitectul și scenograful Octavian Neculai
  3. Design – Ronativ – un concept creat de Cătalin Năstăsoiu
  4. Artist in focus – Mihaela Tulea, fotografie de teatru – în parteneriat cu Teatrelli, ce continuă parteneriatul început on-line
  5. Parteneri in focus – Raid – un concept expozițional în parteneriat cu Centrul Cultural Expo Arte, ce marchează și noua colaborare dintre cele două instituții culturale până la finele anului.

În cadrul evenimentului on-line, publicul va putea fi alături de artistul vizual Raid si Mihaela Păun, directorul Centrului Cultural Expo Arte, Mihaela Tulea, fotograf și Roxana Lepădat, director artistic Teatrelli, cei doi câștigători ai concursului nicio zi fără artă #contactless, Alina Tofan și Fernando Alexandru Diaconu, ce vor primi bursele de la Cornelia Pleșoianu și Alex Ilie – reprezentanți ai George, primul banking intelligent, Octavian Neculai, scenograf invitat permanent în cadrul conceptului și Anca Boeriu, co-organizator al proiectului.

Inside/Outside se va dezvolta atât în vitrinele Galateca, cât și într-o rețea de spații antreprenoriale sau care lucrează cu produsul cultural, astfel încât, împreună cu partenerii noștri, să dezvoltăm o nouă formă de prezentare care să se regăsească în mai multe puncte importante ale orașului.

Proiect inițiat și organizat de Galeria Galateca, în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte, creart și Teatrelli.

Proiect susținut de George – primul banking inteligent

Partener media: Biz

Detalii

Începere:
19 iunie
Se termină:
22 august

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!