Loading Evenimente

Arta în izolare

  • Acest eveniment a trecut.

Arta în izolare

8 mai - 26 iunie

Arta în izolare este un proiect realizat de Centrul Cultural Expo Arte și Galeria Mobius, care invită artiștii vizuali să vorbească despre arta creată în vremea izolării, despre cum se simte pentru ei această schimbare de paradigmă socială și ce impact are ea asupra lor și asupra creației artistice.

Parcurgem cu toții un timp care își impune regulile asupra noastră. O vreme în care pare că viața nu mai este trăită de noi, ci noi ne lăsăm trăiți de viață. Controlul pe care credeam că îl avem asupra fiecărui aspect al existenței noastre – de la detaliile ce țineau de viețile noastre personale, până la cele care formulau scenariul social și profesional în care evoluam – nu ne mai aparține.

În ce măsură ne putem regăsi pe noi înșine în aceste condiții excepționale? Ce se întâmplă de fapt cu capacitatea noastră creativă în condițiile unor restricții care se impun pentru propria noastră protecție? Care sunt efectele acestor restricții asupra vieții noastre emoționale?

Descoperiți răspunsurile artiștilor vizuali care și-au deschis atelierele pentru noi: cum au trăit ei această perioadă de izolare, cum le-a fost afectată creația de restricțiile impuse, ce lucrări au realizat în aceste vremuri.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebookcontul nostru de Instagram și canalul nostru de YouTube, pentru că în fiecare vineri vom publica un nou material video cu un artist. De asemenea, video-urile vor putea fi găsite și pe pagina de Facebook a Galeriei Mobius.

Arta în izolare este un proiect online inițiat de Galeria Mobius și susținut de Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte.

Detalii

Începere:
8 mai
Se termină:
26 iunie

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!