Expoziție de Crăciun la Galeria Romană

Galeria Romană propune publicului o Expoziție de Crăciun cu vânzare de artă românească. Pictori clasici de certă valoare plastică sunt expuși pe simeze, alături de pictori români contemporani consacrați. Amintim doar câteva nume, fără a epuiza toți artiștii expuși: Theodor Pallady, Nicolae Grigorescu, Nicolae Dărăscu, Camil Ressu, Ștefan Dimitrescu, alături de Paul Gherasim, Mihai Horea, Christian Paraschiv, Valentin Scărlătescu, Matei Lăzărescu etc. Peste 40 de lucrări de pictură așteaptă cuminți să vă încânte privirea, să vă ofere o clipă de frumos și un răgaz de la problemele și stresul zilnic.

Într-o perioadă complicată, ca cea pe care o traversăm, ne dorim totuși să simțim atmosfera Sărbătorilor, să oferim și să primim cadouri, să fim aproape unii de ceilalți, deși la distanță. Știm că este din ce în ce mai greu să faci un cadou potrivit, cu toții avem în minte momentele când rupem hârtia de împachetat, plini de speranță… și apoi zâmbim de complezență. Este momentul alegerii unui cadou inspirat, ceva de care se vor bucura și generațiile viitoare, un obiect care să adune o poveste în jurul său.

Vizitarea expoziției se va face în condiții de maximă siguranță și protecție împotriva răspândirii virusului Sars-Cov2, până pe 31 ianuarie 2021.

Această expoziție face parte din „Programul de susținere a activității galeriilor de artă din București, inițiat de Primăria Capitalei prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public și Centrul Cultural Expo Arte, oct-dec 2020”.

Adaugă un răspuns

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!