Loading Evenimente

NOËL

  • Acest eveniment a trecut.

NOËL

14 decembrie, 2019 - 15 decembrie, 2019

Târgul cadourilor design de Crăciun – NOËL, ajuns anul acesta la cea de-a 11-a ediție, se desfășoară pe 14 și 15 decembrie între orele 11.00-20.00, la Hanul Gabroveni – Arcub. Târgul NOËL este deja un eveniment cu participare internațională și este organizat pe secțiuni: bijuterie contemporană, fashion autentic, design de obiect, artă, cât și delicii pentru trup și suflet.

Anul acesta, NOËL își propune să te înzestreze cu o nouă super-putere. Îi poți spune intuiție, simț pentru cadouri, feeling, inspirație, fler sau, cu haștag, #NasPentruCadouri! Pentru că „a avea nas pentru cadouri” este o super-putere care scutește timp, tracasare, anxietate de tip “habar n-am ce să cumpăr de Crăciun” și – da! – te ferește de kitsch. Așadar, peste 80 de designeri și creativi din România, Grecia, Italia, Bulgaria și Portugalia sunt pregătiți să te scape de alergătură și să te inspire la alegeri potrivite, super-fashion, super-cool!

NOËL a apărut în 2009 și a devenit de a lungul celor unsprezece ani de existență cel mai cunoscut și longeviv târg de cadouri design de Crăciun. În România se creează, se produc și se promovează obiecte de design și artă; ele au nevoie de un demers clar conturat de vizibilitate, prin care creatorul să expună și să vândă către un public interesat. În timp, NOËL și-a câștigat reputația de cel mai selectiv și autentic Târg de cadouri de designer din perioada sărbătorilor de iarnă.

Proiect realizat în parteneriat cu Expo Arte.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul noeldesign.ro.

Detalii

Începere:
14 decembrie, 2019
Se termină:
15 decembrie, 2019

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!