FANBOY, expoziția personală a lui SADDO la Galeria Mobius

Galeria Mobius găzduiește FANBOY, expoziția personală a lui SADDO, care prezintă cea mai recentă serie a artistului, un portret complex al unor narațiuni culturale și sociale, prin desene, pânze de mari dimensiuni, tapiserii și sculpturi expuse pentru prima dată. Expoziția poate fi vizitată până pe 7 Noiembrie, de marți până sâmbătă, între orele 14:00-20:00, la galeria din strada Dumbrava Roșie nr. 18, București.

Vernisajul expoziției a avut loc pe 2 octombrie și a inclus un live show cu HIP HOP LA FEMININ.

Fandom – substantiv, starea sau condiția de a fi fan al cuiva sau a ceva.

”Într-un registru puternic POP, Saddo, creează nu doar lucrări pe această temă dar și un ambient. Un plently care omagiază într-un mod interdisciplinar entități și eroi personali care sunt responsabili pentru soundtrack-ul lui personal. Este ceva ce îi place cu adevărat, acest instinct simplu la prima vedere, de a crea lucruri și lucrări pe teme care pur și simplu te atrag. Deci, se poate spune că lucrările (în diverse medii) din acest proiect au și rolul de totemuri și obiecte de cult, nu în sensul unor conotații magice, ci în sensul unei fascinații reale și heartfelt”- Lea Rasovszky.

Acest proiect face parte din programul de susținere a galeriilor de artă din București inițiat de Primăria Capitalei prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public și Centrul Cultural Expo Arte.

 

Adaugă un răspuns

Vrei să te anunțăm când mai facem un eveniment super-fain?

Abonează-te la newsletter!
Fără spam, promitem!